0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Schilderijen op Geborsteld Aluminium

  • Museumkwaliteit prints
  • 3 mm dik geborsteld aluminium, dus lekker stevig!
  • Geborsteld (als RVS) effect, mooi met felle kleuren
  • Geleverd met verstevigd ophangsysteem
  • Vergeleken met Canvas/Glicee een wat duurder product

Geborsteld aluminium: het materiaal

Geborsteld aluminium is plaatmateriaal dat ook wel Dibond wordt genoemd. Dit materiaal bestaat uit drie lagen met een dikte van 3 millimeter. De lagen bestaan uit een harde binnen-kern en een dunne voor- en achterzijde. De voorzijde waar de afbeelding op wordt gedrukt/geprint heeft een dunne toplaag van aluminium met een geborsteld effect. Hierdoor komt de foto op een mooie, moderne manier tot zijn recht. U hangt de plaat op aan het stevig profiel (ophangsysteem) dat zich op de achterzijde bevindt. Onze aluminiumplaten zijn volledig getest op duurzaamheid en behouden hun kleur. De platen trekken niet krom, dit komt door de versteviging van het profiel op de achterzijde. Uw foto wordt perfect van kleur en met garantie geprint. Wij bieden u als enige in Nederland 5 jaar garantie op de aluminium plaat en op het printwerk. Ook voor advies in de keuze van het geschikte formaat of een eventueel ander materiaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een print van aluminium haalt u echt een bijzondere wanddecoratie in huis. Prints van topkwaliteit, dat verzekeren wij u!Prints van topklasse!

Onze expertise op het gebied van prints op geborsteld aluminium is groot en ligt mijlenver voor op het aanbod van andere aanbieders. Alles, van het materiaal tot aan de inkt tot aan de kleur, is bij ons zo afgestemd dat wij u de beste geborstelde aluminiumprints van Nederland kunnen aanbieden. Wij werken daarom ook alleen met de meest hoogwaardige printers die er bestaan voor printen op geborsteld aluminium. Hierdoor verzekeren wij uw prints van topkwaliteit. Het effect van een afbeelding op geborsteld aluminium is speciaal te noemen, omdat het op een licht glimmende en ruwe ondergrond wordt geprint. Kleuren krijgen daarom een soort metallic effect. Omdat de ondergrond licht grijs is (aluminium is grijs van zichzelf) zullen de delen die bij een normale print op een witte ondergrond, de grijze kleur hebben van de aluminium ondergrond. Dit is een spectaculair effect!

Met een print van aluminium haalt u echt een bijzondere wanddecoratie in huis. Prints van topkwaliteit, dat verzekeren wij u!


Onze printtechniek: ion-printing en Aluminium Print Optimalisation®

Wij printen alleen met ion-printers. Dit zijn speciale printers, afgesteld voor het printen op geborsteld aluminium. Deze printers zorgen ervoor dat in één keer minuscuul kleine inktdruppeltjes per vierkante centimeter op de aluminiumplaat kunnen worden gespoten. Wij gebruiken hiervoor speciale UV-bestendige inkt. Dit is inkt die niet verbleekt bij blootstelling aan zonlicht. Bij ons kunt u dus rekenen op kleurechte prints met optimale hechting, die 100% getest zijn op duurzaamheid. Daarnaast printen wij met Aluminium Print Optimalisation®. Met Aluminium Print Optimalisation® wordt het plaatmateriaal en de printtechniek zeer precies op elkaar afgestemd en worden uw prints in optimale kwaliteit geprint. Met een print van alleschilderijen haalt u dus een prachtig, uniek duurzaam product in huis, die natuurgetrouw van kleur is!

Aanbiedingen: grote voorraad, lage prijs!


Dikke dames schilderijen: zoveel keuze!

Dikke dames schilderijen zijn gewoon mooi om op te hangen. Want zegt u nu zelf: een pondje meer, daar is niks mis mee. We hebben veel dikke dames schilderijen voor in voorraad. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment dikke dames schilderijen in Nederland. Zo bieden we alle schilderijen van Theo Broeren. Theo Broeren is de enige echte dikke dames schilder van ons land.

Giclees van dikke dames

Dat klinkt chique: giclees van dikke dames. Een giclee is een hoogwaardig canvas doek. Onze dikke dames schilderijen zijn volop verkrijgbaar op dit hoogwaardige canvas. Daarmee zijn ze eigenlijk niet te onderscheiden van echte schilderijen. En dat voor aantrekkelijke prijzen. Het feit dat ze niet van originele schilderijen zijn te onderscheiden wordt nog eens geaccentueerd door de details die op het schilderij met de hand zijn geplaatst. Zo krijgt ieder schilderij van dikke dames een echte uitstraling en ook nog eens een mooie persoonlijke finishing toutch. Want de schilderijen worden door de kunstenaar zelf voorzien van deze verfdetails.

Verschillende thema’s met dikke dames

Dikke dames schilderij met dames die champagne drinken, dikke dames die lekkere desserts eten, dikke dames die thee drinken, een dikke dame die aan het dansen is: er is keuze uit meer dan honderd verschillende schilderijen. Veel schilderijen zijn ook in ander formaten te verkrijgen.

Voor in de keuken of boven de bank

Dikke dames schilderijen zijn geschikt om in iedere kamer van het huis op te hangen. We hebben bestellingen van schilderijen voor boven de bank. Vaak zijn dit wast grotere of langwerpige doeken. Vaak ook worden er schilderijen van dikke dames in de leefkeuken opgehangen. Mooi boven de eetkamertafel. We hebben ook schilderijen van dikke koks. Even wat anders maar wel in dezelfde stijl. Juist ook erg geschikt voor in de keuken.

Ook verkrijgbaar met zilveren lijst

De dikke dames schilderijen zijn klaar om op te hangen. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Met een mooie zilveren lijst zijn ze extra chique. Deze zilveren lijst is een zogenaamde baklijst. Dit houdt in dat het canvasdoek als het ware zweeft in de lijst. Er zit een stukje ruimte tussen. Dat zorgt voor een extra mooi effect, want het schilderijdoek is al doorgeprint. U ziet dus een stukje zijkant in de lijst zitten. Erg mooi effect.

Makkelijk ophangen

De schilderijen met dikke dames die wij voor u hebben zijn makkelijk op te hangen. U kunt ze ophangen met een of twee schroeven of spijkers aan de muur. Meer is niet nodig. De doeken zijn niet zwaar.

Bezorgd met koerier

We hebben het graag dat uw schilderij volledig en onbeschadigd bij u komt. Daarom versturen we niet met DPD of PostNL. U moet dan misschien even iets langer wachten, maar een schilderij dat kapot is, daar heeft u zeker niets aan. De koerier belt u voor het maken van een bezorgafspraak. Dan hoeft u niet te raden wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. De koeier is een vast bedrijf dat alle dikke dames schilderijen van on door heel Nederland bezorgd.