Producten filter
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmand

Hollandsche meesters schilderijen

De collectie schilderijen met Hollandsche Meesters bestaat uit schilderijen van de beroemde Hollandse meesters en andere beroemde schilders. We hebben onder meer afbeeldingen uit het Mauritshuis te Den Haag en van het Rijksmuseum Amsterdam. De schilderijen in deze categorie hebben we in verschillende uitvoeringen: op canvas, metaal, acrylglas (plexiglas) en geborsteld aluminium.
✓ Grote collectie ✓ 14 dagen recht op retour ✓ Achteraf betalen mogelijk

Product was successfully added to your shopping cart.

Hollandsche meesters schilderijen

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 182 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 30 van 182 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Hollandse meesters: prachtige reproducties op aluminium, glas, canvas en hout

Hollandse meesters of ook wel geschreven als Hollandsche Meesters zijn schilderijen die we in verschillende uitvoeringen hebben van Rembrandt van Rijn, George Hendrik Breitner, Johannes Vermeer, Isaac Israëls, Jozef Israëls, Jacob Isaacksz. van Ruisdael, Melchior d Hondecoeter, Vincent van Gogh, Rachel Ruysch en andere kunstenaars uit de Gouden Eeuw en later.

Hollandse meesters in tal van formaten

De Hollandse meesters zijn er in verschillende uitvoeringen. We hebben schilderijen in de volgende materialen:

 • Hollandse meesters op geborsteld aluminium
 • Hollandse meesters op plywood hout
 • Hollandse meesters als glasschilderij
 • Hollandse meesters als canvas doek

Ook de formaten zijn verschillend. Zo zijn de meeste glasschilderijen verkrijgbaar in 120x80 cm. De canvas doeken zijn verkrijgbaar in 100x150 cm. Geborsteld aluminium en plexiglas is te verkrijgen in heel veel verschillende formaten, omdat we deze speciaal voor u maken op onze geavanceerde printers.

Museum schilderijen uit binnen- en buitenland

De Hollandse meesters zijn over de hele wereld bekend. Ze hangen in tal van musea:

 • Frans Hals Museum
 • Hermitage Amsterdam
 • Rijksmuseum Amsterdam
 • Van Gogh museum Amsterdam
 • The Metropolian Museum of Art New York

Kenmerkende stijlen voor deze periode waarin Hollandse meesters hun werk maakten voor rijke kooplieden en leden van Koninklijke families:

 • Bloemen in vaas en stillevens van bloemen
 • Exotische dieren in fauna omgeving
 • Stillevens en keukenschilderijen met gevogelte, dieren, groente en fruit
 • Schilderijen met strand, zee en duinen
 • Zelfportretten en portretten van rijke kooplieden en leden van Koninklijke families

Van de vroege renaissance tot en met het begin van de barok

De Hollandse Meesters kenmerken een periode van de vroege renaissance tot en met het begin van de barok. Vaak wordt deze naam verwisseld met schilders van de Hollandse School. Dat is niet zo gek. Feitelijk bedoelt men dezelfde kunstenaars. De meesters van de Gouden Eeuw waren: Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Frans Hals en Jan Steen. Jheronimus Bosch is meester van de Renaissance. Vincent van Gogh is meester van het impressionisme. Rem Koolhaas en Piet Mondriaan (waar we overigens geen schilderijen van hebben) zijn moderne Hollandse Meesters.

De hoogste kwaliteit reproducties

De reproducties die wij van De Hollandse Meesters maken, zijn altijd van hoge kwaliteit. Dat heeft te maken me de printers waar we mee werken. We hebben de nieuwste van de nieuwste machnies in onze productieloodsen staan. We gebruiken altijd milieuvriendelijke en Uv-bestendige inkt.

Bezoek onze showroom in Zwanenburg, vlakbij Amsterdam

In onze showroom in Zwanenburg kunt u altijd langs komen om enkele Hollandse meesters te bekijken. Onze showroom in Zwanenburg heeft een mooie beperkte collectie liggen en hangen. Het kan dus zijn dat de keuze van uw Hollandse meester er niet is. Maar u kunt wel even komen kijken hoe de kwaliteit van de werken is. Dan heeft u daarna een mooie indruk. Gaarne even van tevoren bellen naar 020-611061. U kunt iedere maandag topt en met donderdag bij ons langskomen.

Momenteel zijn er geen betalingen mogelijk wegens onderhoud. Bestellingen kunt u ook telefonisch doorgeven: 020-611 0612 of via onze nieuwe website: woonwinkel24.nl