Producten filter
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmand

Meerluik Schilderijen

Deze combi- of meerluik schilderijen bestaan uit meerdere delen. De afbeeldingen zijn divers: van bloemen tot landschappen en van dieren tot steden. Ook de materiaalsoorten voor deze meerluiken zijn divers: we bieden u meerluiken op glas, metaal. Direct klaar om op te hangen.
✓ Grote collectie ✓ 14 dagen recht op retour ✓ Achteraf betalen mogelijk

Product was successfully added to your shopping cart.

Meerluik Schilderijen

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)


Meerluik schilderijen: bij alle schilderijen heeft u de meeste keuze

Zoekt u een meerluik schilderij? Wij hebben een ruime collectie meerluik schilderijen in onze webshop. Meerluik schilderijen zijn schilderijen die uit meerder delen bestaan.

3-luik of 5-luik schilderij

De meeste meerluik schilderijen bestaan uit 3 of delen. Dit is ook het mooist: een oneven aantal is mooier dan een even aantal. Daarom hebben we veel 3-luik en 5 luik schilderijen. We hebben uiteraard ook 4-luik schilderijen. Die zijn dan onregelmatig van vorm en zijn daardoor ook mooi om op te hangen.

Klaart om op te hangen

Onze meerluik schilderijen voor u zijn klaar om op te hangen. En dat is wel zo makkelijk.

Meerluik schilderijen worden verpakt in sterke doos

De meerluikschilderijen worden per stuk verpakt in een sterke doos. Eerst worden ze voorzien van een ruime hoeveelheid noppenfolie. Daarna worden ze in een bruine kartonnen doos van dik karton verpakt. Zo komt uw meerluik altijd veilig bij u thuis aan.

Meerluik schilderijen in heel veel maten

We hebben veel verschilden formaten meerluik schilderijen. We gaan zelfs tot 2 meter breed. Bij ieder schilderij staat de maat erbij. Soms kunt u met een zogenaamde drop down het formaat van uw meerluik kiezen.

Waarom een meerluik schilderij kiezen?

Een meerluik schilderij past mooi boven de bank of boven een eetkamertafel. Door de afwijken maten - ze zijn niet rechthoekig - is het een speels gezicht om een meerluik schilderij op te hangen.

Grote collectie in canvas

In onze webshop vindt u een grote collectie meerluik schilderijen. Ze zijn allemaal van canvas. Deze doeken zijn licht en makkelijk op te hangen.

Voordelige meerluik schilderijen

We hebben de grootste collectie meerluik schilderijen voor u. En ook nog eens de meest voordelige. We bieden graag betaalbare kunst en betaalbare schilderijen voor ieder interieur. Dat kunnen we omdat we groot kunnen inkopen.

Vervaardigd in Europa, dus hoge kwaliteit

Onze meerluik schilderijen worden in Europa vervaardigd en niet in China. Uit China komen goedkope schilderijen die soms al na een paar maanden kromtrekken. Wij bieden hoogwaardige producten, vervaardigd op canvas met Uv-bestendige inkt. Vandaar ook dat we u volledige garantie op kleurechtheid men materiaal kunnen bieden.