De meeste keuze bij de grootste van Nederland!
7 dagen per week open. Bel: 020 - 611 06 12
0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Metaal schilderijen & objecten van metaal

Over de metaal collectie

Metaalschilderijen zijn met de hand gelaste schilderijen. Losse metalen delen zijn in lagen op- en aan elkaar gelast en zorgen voor een 3D effect. Vervolgens zijn de delen beschilderd, bewerkt en afgelakt ter bescherming. Doordat het schilderij volledig is voorzien van deze laklaag, geeft het niet af en blijft het in de huidige staat. Het schilderij heeft een industriële look, vanwege de licht-roestige uitstraling.
De collectie metalen objecten zijn kleurig, decoratief, makkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Deze past zowel in modern en klassiek, als in een wat landelijke sfeer. Het is een echte blikvanger in huis maar ook op kantoor. Compleet geleverd in doos met ophangsysteem.

Eigenschappen metalen object of schilderij

  • Stoere uitstraling
  • Met de hand aan elkaar gelaste, losse echte metalen delen
  • Alle gelaste delen zijn beschilderd in diverse kleuren
  • Makkelijk op te hangen
  • Origineel voor in huis aan de muur
Formaten

De collectie metaalschilderijen en metalen objecten zijn verkrijgbaar in vele formaten. Van grote formaten van wel 2 meter breed tot kleinere van 80 centimeter breed.

Makkelijk ophangen

Ophangen van dit metaal schilderij is eenvoudig. Aan de achterzijde bevinden zich twee aangelaste 'oogjes'. Hieraan kunt u het schilderij ophangen. Hou er wel rekening mee dat een metalen schilderij wat zwaarder kan zijn dan een canvas schilderij. Zorg er dus voor dat de schroeven in de muur stevig vast zitten!

Stenen muur

Wilt u dit metaal schilderij op een stenen muur hangen? Gebruikt u dan een klopboor. U boort twee gaatjes in de muur, voorziet deze van pluggen en draait daar de schroeven in. Aan de schroeven hangt u het schilderij op.

Garantie

Bij Alleschilderijen.nl krijgt u op alles garantie. U heeft garantie op onze service, het transport en op uw aankoop. We raden u aan uw schilderij niet de gehele dag in de felle zon te hallen, dit om verkleuring te voorkomen. Daar kunnen we uiteraard geen garantie op geven.

Aanbiedingen: grote voorraad, lage prijs!