0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Metaal schilderijen & objecten van metaal

Over de metaal collectie

Metaalschilderijen zijn met de hand gelaste schilderijen. Losse metalen delen zijn in lagen op- en aan elkaar gelast en zorgen voor een 3D effect. Vervolgens zijn de delen beschilderd, bewerkt en afgelakt ter bescherming. Doordat het schilderij volledig is voorzien van deze laklaag, geeft het niet af en blijft het in de huidige staat. Het schilderij heeft een industriële look, vanwege de licht-roestige uitstraling.
De collectie metalen objecten zijn kleurig, decoratief, makkelijk op te hangen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. Deze past zowel in modern en klassiek, als in een wat landelijke sfeer. Het is een echte blikvanger in huis maar ook op kantoor. Compleet geleverd in doos met ophangsysteem.

Eigenschappen metalen object of schilderij

  • Stoere uitstraling
  • Met de hand aan elkaar gelaste, losse echte metalen delen
  • Alle gelaste delen zijn beschilderd in diverse kleuren
  • Makkelijk op te hangen
  • Origineel voor in huis aan de muur
Formaten

De collectie metaalschilderijen en metalen objecten zijn verkrijgbaar in vele formaten. Van grote formaten van wel 2 meter breed tot kleinere van 80 centimeter breed.

Makkelijk ophangen

Ophangen van dit metaal schilderij is eenvoudig. Aan de achterzijde bevinden zich twee aangelaste 'oogjes'. Hieraan kunt u het schilderij ophangen. Hou er wel rekening mee dat een metalen schilderij wat zwaarder kan zijn dan een canvas schilderij. Zorg er dus voor dat de schroeven in de muur stevig vast zitten!

Stenen muur

Wilt u dit metaal schilderij op een stenen muur hangen? Gebruikt u dan een klopboor. U boort twee gaatjes in de muur, voorziet deze van pluggen en draait daar de schroeven in. Aan de schroeven hangt u het schilderij op.

Garantie

Bij Alleschilderijen.nl krijgt u op alles garantie. U heeft garantie op onze service, het transport en op uw aankoop. We raden u aan uw schilderij niet de gehele dag in de felle zon te hallen, dit om verkleuring te voorkomen. Daar kunnen we uiteraard geen garantie op geven.

Aanbiedingen: grote voorraad, lage prijs!


Dikke dames schilderijen: zoveel keuze!

Dikke dames schilderijen zijn gewoon mooi om op te hangen. Want zegt u nu zelf: een pondje meer, daar is niks mis mee. We hebben veel dikke dames schilderijen voor in voorraad. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment dikke dames schilderijen in Nederland. Zo bieden we alle schilderijen van Theo Broeren. Theo Broeren is de enige echte dikke dames schilder van ons land.

Giclees van dikke dames

Dat klinkt chique: giclees van dikke dames. Een giclee is een hoogwaardig canvas doek. Onze dikke dames schilderijen zijn volop verkrijgbaar op dit hoogwaardige canvas. Daarmee zijn ze eigenlijk niet te onderscheiden van echte schilderijen. En dat voor aantrekkelijke prijzen. Het feit dat ze niet van originele schilderijen zijn te onderscheiden wordt nog eens geaccentueerd door de details die op het schilderij met de hand zijn geplaatst. Zo krijgt ieder schilderij van dikke dames een echte uitstraling en ook nog eens een mooie persoonlijke finishing toutch. Want de schilderijen worden door de kunstenaar zelf voorzien van deze verfdetails.

Verschillende thema’s met dikke dames

Dikke dames schilderij met dames die champagne drinken, dikke dames die lekkere desserts eten, dikke dames die thee drinken, een dikke dame die aan het dansen is: er is keuze uit meer dan honderd verschillende schilderijen. Veel schilderijen zijn ook in ander formaten te verkrijgen.

Voor in de keuken of boven de bank

Dikke dames schilderijen zijn geschikt om in iedere kamer van het huis op te hangen. We hebben bestellingen van schilderijen voor boven de bank. Vaak zijn dit wast grotere of langwerpige doeken. Vaak ook worden er schilderijen van dikke dames in de leefkeuken opgehangen. Mooi boven de eetkamertafel. We hebben ook schilderijen van dikke koks. Even wat anders maar wel in dezelfde stijl. Juist ook erg geschikt voor in de keuken.

Ook verkrijgbaar met zilveren lijst

De dikke dames schilderijen zijn klaar om op te hangen. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Met een mooie zilveren lijst zijn ze extra chique. Deze zilveren lijst is een zogenaamde baklijst. Dit houdt in dat het canvasdoek als het ware zweeft in de lijst. Er zit een stukje ruimte tussen. Dat zorgt voor een extra mooi effect, want het schilderijdoek is al doorgeprint. U ziet dus een stukje zijkant in de lijst zitten. Erg mooi effect.

Makkelijk ophangen

De schilderijen met dikke dames die wij voor u hebben zijn makkelijk op te hangen. U kunt ze ophangen met een of twee schroeven of spijkers aan de muur. Meer is niet nodig. De doeken zijn niet zwaar.

Bezorgd met koerier

We hebben het graag dat uw schilderij volledig en onbeschadigd bij u komt. Daarom versturen we niet met DPD of PostNL. U moet dan misschien even iets langer wachten, maar een schilderij dat kapot is, daar heeft u zeker niets aan. De koerier belt u voor het maken van een bezorgafspraak. Dan hoeft u niet te raden wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. De koeier is een vast bedrijf dat alle dikke dames schilderijen van on door heel Nederland bezorgd.