0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Over alleschilderijen.nl

Alleschilderijen.nl levert al sinds 2007 schilderijen in vele genres aan particulieren en bedrijven. Wij doen dat direct vanuit ons depot naar de afnemer. Hierdoor zijn we altijd de voordeligste aanbieder van schilderijen. Wij verkopen een zeer veelzijdig assortiment schilderijen op doek, vaak gemaakt met olieverf, prints op aluminium, glas, van metaal of een ander materiaal. De schilderijen zijn verkrijgbaar in formaten van 30 x 30 cm tot ruim 3 meter breed of hoog.

Onze liefde voor schilderijen

Onze liefde voor schilderijen is ontstaan vanuit hobby. De eigenaar van alleschilderijen.nl heeft eerst in Loods 5 in Zaandam schilderijen verkocht. Overigens wordt dat daar nog steeds gedaan door ons. Vanuit die hoek is het idee ontstaan om zelf te gaan produceren en kunstenaars om ons heen te verzamelen. Inmiddels is alleschilderijen.nl uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van schilderijen in alles soorten en maten.

Projectinrichting

Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Speciaal voor bedrijven, instellingen en horeca doen wij aan projectinrichting. Dit levert interessante kortingen op. U kunt voor projectinrichting eerst ons deskundig interieuradvies of assortimentsadvies inroepen. Belt u dan naar 020-611 0612. We helpen u graag verder.


Algemene gegevens

Maison de France Den Haag BV / Alleschilderijen.nl

Weerenweg 13B
1161 AE Zwanenburg
Tel: 020-611 0612
E-mail: administratie@maisondefrance.net

Bezoek en bezichtiging, alleen op afspraak.

KVK Amsterdam: 342640280000
BTW nummer: NL8174.58.591 B01
IBAN: NL28RABO0127982515
BIC: RABONL2UDikke dames schilderijen: zoveel keuze!

Dikke dames schilderijen zijn gewoon mooi om op te hangen. Want zegt u nu zelf: een pondje meer, daar is niks mis mee. We hebben veel dikke dames schilderijen voor in voorraad. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment dikke dames schilderijen in Nederland. Zo bieden we alle schilderijen van Theo Broeren. Theo Broeren is de enige echte dikke dames schilder van ons land.

Giclees van dikke dames

Dat klinkt chique: giclees van dikke dames. Een giclee is een hoogwaardig canvas doek. Onze dikke dames schilderijen zijn volop verkrijgbaar op dit hoogwaardige canvas. Daarmee zijn ze eigenlijk niet te onderscheiden van echte schilderijen. En dat voor aantrekkelijke prijzen. Het feit dat ze niet van originele schilderijen zijn te onderscheiden wordt nog eens geaccentueerd door de details die op het schilderij met de hand zijn geplaatst. Zo krijgt ieder schilderij van dikke dames een echte uitstraling en ook nog eens een mooie persoonlijke finishing toutch. Want de schilderijen worden door de kunstenaar zelf voorzien van deze verfdetails.

Verschillende thema’s met dikke dames

Dikke dames schilderij met dames die champagne drinken, dikke dames die lekkere desserts eten, dikke dames die thee drinken, een dikke dame die aan het dansen is: er is keuze uit meer dan honderd verschillende schilderijen. Veel schilderijen zijn ook in ander formaten te verkrijgen.

Voor in de keuken of boven de bank

Dikke dames schilderijen zijn geschikt om in iedere kamer van het huis op te hangen. We hebben bestellingen van schilderijen voor boven de bank. Vaak zijn dit wast grotere of langwerpige doeken. Vaak ook worden er schilderijen van dikke dames in de leefkeuken opgehangen. Mooi boven de eetkamertafel. We hebben ook schilderijen van dikke koks. Even wat anders maar wel in dezelfde stijl. Juist ook erg geschikt voor in de keuken.

Ook verkrijgbaar met zilveren lijst

De dikke dames schilderijen zijn klaar om op te hangen. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Met een mooie zilveren lijst zijn ze extra chique. Deze zilveren lijst is een zogenaamde baklijst. Dit houdt in dat het canvasdoek als het ware zweeft in de lijst. Er zit een stukje ruimte tussen. Dat zorgt voor een extra mooi effect, want het schilderijdoek is al doorgeprint. U ziet dus een stukje zijkant in de lijst zitten. Erg mooi effect.

Makkelijk ophangen

De schilderijen met dikke dames die wij voor u hebben zijn makkelijk op te hangen. U kunt ze ophangen met een of twee schroeven of spijkers aan de muur. Meer is niet nodig. De doeken zijn niet zwaar.

Bezorgd met koerier

We hebben het graag dat uw schilderij volledig en onbeschadigd bij u komt. Daarom versturen we niet met DPD of PostNL. U moet dan misschien even iets langer wachten, maar een schilderij dat kapot is, daar heeft u zeker niets aan. De koerier belt u voor het maken van een bezorgafspraak. Dan hoeft u niet te raden wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. De koeier is een vast bedrijf dat alle dikke dames schilderijen van on door heel Nederland bezorgd.