0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Privacy Statement en beleid / 24-5-2018

Over ons privacybeleid
Maison de France geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Maison de France en de aan haar gelieerde websites alleschilderijen.nl, welikepaintings.com, dikkedamesschilderijen.nl en allehollandsemeesters.nl. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 24/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking
Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware
Magento
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden bewaard in dit systeem. Dit systeem, Magento, heeft toegang tot uw gegevens. Magento is geen persoon, maar een webshop (e-commerce) applicatie. Wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Byte. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Byte heeft toegang tot een ruwe vorm van uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Byte is verplicht om passende beveiligingsmaatregelen mogelijk te maken en te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups en veligheids-patches gemaakt om verlies van data te voorkomen en kwetsbaarheden te repareren.

Webhosting
Byte
Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Byte. Byte heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Byte is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Bestellen
In een aantal gevallen hebben we gegevens van u nodig. Bijvoorbeeld als u online of in één van onze winkels een product koopt, zodat we uw aankoop kunnen verwerken in onze administratie. Of als we u een factuur willen sturen.

Bezorging
We bezorgen uw bestelling op het juiste adres, op de juiste datum en het juiste tijdstip. Daarvoor hebben we uw gegevens nodig. Die geven we door aan één van onze bezorgpartners. Of we brengen het product zelf. We gebruiken uw telefoonnummer om bij de bezorging van sommige producten een bezorgafspraak te maken. Is er iets onduidelijk? Dan bellen we even. Soms bellen we ook of alles goed is gegaan. Verder zullen we u niet zomaar bellen. Je krijgt een e-mail om je bestelling te volgen. In sommige gevallen krijg je een aparte mail over de afleverafspraak, omdat we zeker willen weten dat er iemand is om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Retour & reparatie
Als uw product kapot is, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk wordt gemaakt. Of je bent van gedachten veranderd en wilt je product binnen de bedenktermijn terugsturen. Dat kan natuurlijk ook. We repareren of vervangen het product, afhankelijk van de garantie. Ook hiervoor hebben we gegevens nodig.

Contact met onze klantenservice
We helpen graag met vragen over uw bestelling, lossen problemen op of vertellen je alles over onze nieuwste producten. Om een vraag of klacht te behandelen kunnen we vragen naar een ordernummer, naam, e-mailadres, telefoonnummer en andere gegevens die de afhandeling makkelijker maken.

Wie krijgen je gegevens?
Medewerkers die toegang tot de gegevens hebben omdat dit hoort bij hun werk. Ze krijgen alleen toegang tot gegevens die zij nodig hebben om hun taken goed uit te kunnen voeren, zoals de klantenservice. Ons distributiecentrum: om je bestelling in orde te kunnen maken en adresstickers te printen. De Transporteurs: de NAW-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres gebruiken ze om je bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te houden van het bezorgmoment. Eventuele andere bedrijven die jouw gegevens nodig hebben om je bestelling goed uit te kunnen voeren: onze eis is altijd dat ze net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij dat doen. Dat houdt in dat ze de gegevens niet buiten Europa opslaan of voor andere doelen gebruiken dan we hebben afgesproken. Dat hebben ze schriftelijk bevestigd in een - zoals dat officieel heet - ‘Verwerkingsovereenkomst’. Jouw veiligheid en privacy staan voorop in onze webshop. We willen niet dat iemand anders kan meekijken, als je bij ons iets koopt. We gebruiken daarom een beveiligde internetbeveiliging voor het afrekenen van je bestelling. Dat werkt zo: de transactiegegevens worden via SSL (een sterke beveiligingstechniek, herkenbaar aan het groene slotje in je browser) versleuteld over het internet verstuurd. Dat gaat automatisch. Je hebt er zelf geen extra software voor nodig. Jouw betaling verloopt via Mollie (via bank of creditcard) of AfterPay, dat is een betaaldienst met een bankvergunning die onder het toezicht valt van de Nederlandsche Bank. Beide instellingen doen externe en interne checks voor hun financiële dienstverlening. Zij hebben hun eigen algemene voorwaarden en ondertekenden natuurlijk onze Bewerkersovereenkomst.

Waar slaan wij jouw gegevens op?
Wij slaan gegevens op binnen de Europese Economische Ruimte ("EER"). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verzamelen, worden doorgegeven aan of opgeslagen op een bestemming buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

Hoe worden jouw gegevens beveiligd?
Door een strenge toegangscontrole zorgen wij dat jouw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers waarvoor het noodzakelijk is dat zij daarmee werken.

Bezoek van de alleschilderijen website en cookies
Als je verder surft op de website van alleschilderijen of op een product klikt, krijg je van ons cookies en/of vergelijkbare technieken. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Alleschilderijen.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Met deze informatie kunnen we advertenties tonen op b.v. Facebook op basis van uw interesses, meten we de effectiviteit van onze advertenties en onze collecties.

Welke cookies en van wie krijgt u van ons?
Alleschilderijen.nl / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn nodig voor het functioneren van de webshop / We bewaren deze maximaal 6 maanden
Google Analytics / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn om het gedrag van bezoekers inzichtelijk te maken / maximaal 24 maanden
Mollie B.V. / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn nodig voor het online betalen met iDeal / maximaal 14 dagen
Facebook Exchange (FBX) / niet op Flash gebaseerd / deze cookies zijn om gerichte advertenties aan te bieden / -
Afterpay / niet op Flash gebaseerd / deze cookies verbeteren de werking van AFterPay / 24 maanden


Hoe kan ik me afmelden voor cookies?
Mocht je liever niet hebben dat er cookies tijdens je bezoek aan alleschilderijen.nl worden geplaatst dan kunt je je internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies opslaat. Voor de specifieke instellingen verwijzen wij je graag naar de handleiding van je browser, meestal te vinden onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers.

Sociale Media
We vinden het leuk als je ons liket op Facebook. We tonen nuttige advertenties op Facebook over onze nieuwste producten of aanbiedingen op basis van jouw interesses. Dit gebeurt met cookies. We delen nooit ons klantenbestand direct met Facebook of met welke andere partij dan ook.

Facebook pixel
Op onze webshop staat een zogenaamde Facebook-pixel. Deze meet het gedrag van bezoekers op onze webshop. Dit klik- en surfgedrag wordt gebruikt om advertenties te tonen op Facebook die meer aansluiten bij de interesses van een specifieke bezoeker. Zo kunnen wij zien of u al eens eerder op onze webshop bent geweest en wel of niet een aankoop heeft gedaan.

Externe verkoopkanalen
Bol.com
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.
Marktplaats.nl
Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Links
De website van alleschilderijen.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We kunnen geen verantwoording nemen voor de bescherming van de privacy of inhoud op die websites, maar bieden de links aan om het voor onze bezoekers makkelijker te maken meer informatie over specifieke onderwerpen te vinden.

Contact (recht op inzage en correctie van persoonsgegevens)
Indien u vragen, opmerkingen of klachten heeft over ons of de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres, telefoonnummer of e-mailadres. Voorts zullen wij u op verzoek een overzicht verstrekken van alle informatie waarmee uw identiteit kan worden achterhaald, die wij over u hebben verzameld en bewaard. U kunt uw persoonlijke informatie wijzigen, corrigeren of bijwerken of ons verzoeken uw persoonlijke informatie uit onze databank te verwijderen. Wij zullen kopieën van persoonlijke informatie uitsluitend versturen aan het e-mailadres in ons bestand voor de bijbehorende bezoekersnaam. Onze contactgegevens luiden:

Alleschilderijen.nl / Maison de France
Weerenweg 13B
1161 AE Zwanenburg
administratie@maisondefrance.net
Telefoon: 020-6110612


Dit Privacy Statement kan eenzijdig worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden op deze pagina op de webshop geplaatst. Wij raden aan om regelmatig dit privacy statement te checken.

Dit privacy statement is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij verzoeken iedereen die van mening is dat wij bij de uitvoering van onze werkzaamheden in strijd handelen met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, dat aan onze Functionaris voor de Gegevensbescherming te laten weten via het mailadres administratie@maisondefrance.net. Wij zullen daarop binnen redelijke termijn en in beginsel binnen een maand antwoorden. Ook bestaat de mogelijkheid over onze handelwijze een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via Postbus 93374, 2509 AJ Den Haag.

Dikke dames schilderijen: zoveel keuze!

Dikke dames schilderijen zijn gewoon mooi om op te hangen. Want zegt u nu zelf: een pondje meer, daar is niks mis mee. We hebben veel dikke dames schilderijen voor in voorraad. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment dikke dames schilderijen in Nederland. Zo bieden we alle schilderijen van Theo Broeren. Theo Broeren is de enige echte dikke dames schilder van ons land.

Giclees van dikke dames

Dat klinkt chique: giclees van dikke dames. Een giclee is een hoogwaardig canvas doek. Onze dikke dames schilderijen zijn volop verkrijgbaar op dit hoogwaardige canvas. Daarmee zijn ze eigenlijk niet te onderscheiden van echte schilderijen. En dat voor aantrekkelijke prijzen. Het feit dat ze niet van originele schilderijen zijn te onderscheiden wordt nog eens geaccentueerd door de details die op het schilderij met de hand zijn geplaatst. Zo krijgt ieder schilderij van dikke dames een echte uitstraling en ook nog eens een mooie persoonlijke finishing toutch. Want de schilderijen worden door de kunstenaar zelf voorzien van deze verfdetails.

Verschillende thema’s met dikke dames

Dikke dames schilderij met dames die champagne drinken, dikke dames die lekkere desserts eten, dikke dames die thee drinken, een dikke dame die aan het dansen is: er is keuze uit meer dan honderd verschillende schilderijen. Veel schilderijen zijn ook in ander formaten te verkrijgen.

Voor in de keuken of boven de bank

Dikke dames schilderijen zijn geschikt om in iedere kamer van het huis op te hangen. We hebben bestellingen van schilderijen voor boven de bank. Vaak zijn dit wast grotere of langwerpige doeken. Vaak ook worden er schilderijen van dikke dames in de leefkeuken opgehangen. Mooi boven de eetkamertafel. We hebben ook schilderijen van dikke koks. Even wat anders maar wel in dezelfde stijl. Juist ook erg geschikt voor in de keuken.

Ook verkrijgbaar met zilveren lijst

De dikke dames schilderijen zijn klaar om op te hangen. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Met een mooie zilveren lijst zijn ze extra chique. Deze zilveren lijst is een zogenaamde baklijst. Dit houdt in dat het canvasdoek als het ware zweeft in de lijst. Er zit een stukje ruimte tussen. Dat zorgt voor een extra mooi effect, want het schilderijdoek is al doorgeprint. U ziet dus een stukje zijkant in de lijst zitten. Erg mooi effect.

Makkelijk ophangen

De schilderijen met dikke dames die wij voor u hebben zijn makkelijk op te hangen. U kunt ze ophangen met een of twee schroeven of spijkers aan de muur. Meer is niet nodig. De doeken zijn niet zwaar.

Bezorgd met koerier

We hebben het graag dat uw schilderij volledig en onbeschadigd bij u komt. Daarom versturen we niet met DPD of PostNL. U moet dan misschien even iets langer wachten, maar een schilderij dat kapot is, daar heeft u zeker niets aan. De koerier belt u voor het maken van een bezorgafspraak. Dan hoeft u niet te raden wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. De koeier is een vast bedrijf dat alle dikke dames schilderijen van on door heel Nederland bezorgd.