0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Stilleven met bloemen schilderijen

Stilleven Bloemen in vaas aan de muur? Hier vindt u alle schildrijen met bloemen in een vaas bij elkaar. We hebben schilderijen van het Rijksmuseum en het Mauritshuis als reproducties op verschillende materialen.

Schilders Rijksmuseum en Mauritshuis

De schilder Jan Davidsz. De Heem is op dit moment wel de bekendste schilder van Stillevens met bloemen. Jan Davidz. De Heem is geboren in 1606. Hij maakte vooral olieverf schilderijen met stillevens. Deze schilderijen zijn te vinden in het Rijksmuseum en in het Mauritshuis. We hebben ook werk van Rachel Ruysch. Ruysch is een tijdgenoot van De Heem. Beiden zijn Nederlandse schilders.

Over Jan Davidsz. De Heem

Jan Davidsz. de Heem was een Nederlandse kunstenaar die is geboren in 1606 te Utrecht. In 1684 is hij overleden. Hij staat bekend als schilder van stillevens. Jan Davidsz. de Heem was een zeer succesvol schilder die met de verkoop van zijn schilderijen grote welstand verwierf. Hij was een centrale figuur van de Nederlandse stilleven schilderkunst in de Zeventiende Eeuw. Zijn werk vormt een synthese tussen de Hollandse en Vlaamse tradities, en zowel zijn Hollandse als zijn Vlaamse collega’s zijn door hem beïnvloed. Goud, zilver, porselein, glas, schelpen, bloemen en vruchten, textiel en muziekinstrumenten vormen zoal de ingrediënten van deze werken.

Over Rachel Ruysch

Ruysch werd geboren in Den Haag. Op3-jarige leeftijd verhuisde ze naar Amsterdam. Haar vader was anatoom en botanicus en werkte bij Het hortus Botanicus van Amsterdanm. Toen Rachel 15 was stuurde haar vader haar op schilderles. Zij trouwde in 1693 met de portretschilder Jurriaen Pool (1666-1745). Ze kregen samen 10 kinderen. Rond 1700 maakte ze veel grote bloemstukken voor haar internationale clientèle. Ruysch bleef actief schilderen tot op 84-jarige leeftijd. Een bloemstilleven van Ruysch bestaat altijd uit een zorgvuldig gecombineerd boeket waarbij elke afzonderlijke bloem zichzelf is. De achtergrond is altijd donker. Dat komt de weergave van de bloemen zeker te goede. Ze komen mooi uit op de zwarte achtergrond.

Op welke materialen hebben we schilderijen van Stillevens met Bloemen in een vaas?

Bloemen in een vaas hebben we op veel materialen. U kunt bij ons kiezen uit prints op

  • geborsteld aluminium
  • prints op hout
  • canvas schilderijen
  • prints op gehard glas


Deze schilderijen hebben we op gehard glas


Deze schilderijen hebben we op geborsteld aluminium


Deze schilderijen hebben we op canvas doek


Deze schilderijen hebben we hout (eco plywood, mooi licht hout)Koop en betaal veilig online via uw bank met iDeal of Afterpay. Ook kunt u betalen met uw creditcard.
Wij leveren in Nederland, Belgie en in Duitsland. U kunt in Nederland betalen via iDEAL, Afterpay en uw Credit Card. In Belgie kunt u betalen via Bancontact en uw Credit Card.
Voor Duitsland geldt alleen betalen via SOFORT Banking of uw Credit Card.

Aanbiedingen: grote voorraad, lage prijs!


Dikke dames schilderijen: zoveel keuze!

Dikke dames schilderijen zijn gewoon mooi om op te hangen. Want zegt u nu zelf: een pondje meer, daar is niks mis mee. We hebben veel dikke dames schilderijen voor in voorraad. U kunt bij ons kiezen uit het grootste assortiment dikke dames schilderijen in Nederland. Zo bieden we alle schilderijen van Theo Broeren. Theo Broeren is de enige echte dikke dames schilder van ons land.

Giclees van dikke dames

Dat klinkt chique: giclees van dikke dames. Een giclee is een hoogwaardig canvas doek. Onze dikke dames schilderijen zijn volop verkrijgbaar op dit hoogwaardige canvas. Daarmee zijn ze eigenlijk niet te onderscheiden van echte schilderijen. En dat voor aantrekkelijke prijzen. Het feit dat ze niet van originele schilderijen zijn te onderscheiden wordt nog eens geaccentueerd door de details die op het schilderij met de hand zijn geplaatst. Zo krijgt ieder schilderij van dikke dames een echte uitstraling en ook nog eens een mooie persoonlijke finishing toutch. Want de schilderijen worden door de kunstenaar zelf voorzien van deze verfdetails.

Verschillende thema’s met dikke dames

Dikke dames schilderij met dames die champagne drinken, dikke dames die lekkere desserts eten, dikke dames die thee drinken, een dikke dame die aan het dansen is: er is keuze uit meer dan honderd verschillende schilderijen. Veel schilderijen zijn ook in ander formaten te verkrijgen.

Voor in de keuken of boven de bank

Dikke dames schilderijen zijn geschikt om in iedere kamer van het huis op te hangen. We hebben bestellingen van schilderijen voor boven de bank. Vaak zijn dit wast grotere of langwerpige doeken. Vaak ook worden er schilderijen van dikke dames in de leefkeuken opgehangen. Mooi boven de eetkamertafel. We hebben ook schilderijen van dikke koks. Even wat anders maar wel in dezelfde stijl. Juist ook erg geschikt voor in de keuken.

Ook verkrijgbaar met zilveren lijst

De dikke dames schilderijen zijn klaar om op te hangen. Daar hoeft u verder niets meer aan te doen. Met een mooie zilveren lijst zijn ze extra chique. Deze zilveren lijst is een zogenaamde baklijst. Dit houdt in dat het canvasdoek als het ware zweeft in de lijst. Er zit een stukje ruimte tussen. Dat zorgt voor een extra mooi effect, want het schilderijdoek is al doorgeprint. U ziet dus een stukje zijkant in de lijst zitten. Erg mooi effect.

Makkelijk ophangen

De schilderijen met dikke dames die wij voor u hebben zijn makkelijk op te hangen. U kunt ze ophangen met een of twee schroeven of spijkers aan de muur. Meer is niet nodig. De doeken zijn niet zwaar.

Bezorgd met koerier

We hebben het graag dat uw schilderij volledig en onbeschadigd bij u komt. Daarom versturen we niet met DPD of PostNL. U moet dan misschien even iets langer wachten, maar een schilderij dat kapot is, daar heeft u zeker niets aan. De koerier belt u voor het maken van een bezorgafspraak. Dan hoeft u niet te raden wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. De koeier is een vast bedrijf dat alle dikke dames schilderijen van on door heel Nederland bezorgd.