De meeste keuze bij de grootste van Nederland!
7 dagen per week open. Bel: 020 - 611 06 12
0item(s)

U heeft geen items in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Stilleven met bloemen schilderijen

Stilleven Bloemen in vaas aan de muur? Hier vindt u alle schildrijen met bloemen in een vaas bij elkaar. We hebben schilderijen van het Rijksmuseum en het Mauritshuis als reproducties op verschillende materialen.

Schilders Rijksmuseum en Mauritshuis

De schilder Jan Davidsz. De Heem is op dit moment wel de bekendste schilder van Stillevens met bloemen. Jan Davidz. De Heem is geboren in 1606. Hij maakte vooral olieverf schilderijen met stillevens. Deze schilderijen zijn te vinden in het Rijksmuseum en in het Mauritshuis. We hebben ook werk van Rachel Ruysch. Ruysch is een tijdgenoot van De Heem. Beiden zijn Nederlandse schilders.

Over Jan Davidsz. De Heem

Jan Davidsz. de Heem was een Nederlandse kunstenaar die is geboren in 1606 te Utrecht. In 1684 is hij overleden. Hij staat bekend als schilder van stillevens. Jan Davidsz. de Heem was een zeer succesvol schilder die met de verkoop van zijn schilderijen grote welstand verwierf. Hij was een centrale figuur van de Nederlandse stilleven schilderkunst in de Zeventiende Eeuw. Zijn werk vormt een synthese tussen de Hollandse en Vlaamse tradities, en zowel zijn Hollandse als zijn Vlaamse collega’s zijn door hem beïnvloed. Goud, zilver, porselein, glas, schelpen, bloemen en vruchten, textiel en muziekinstrumenten vormen zoal de ingrediënten van deze werken.

Over Rachel Ruysch

Ruysch werd geboren in Den Haag. Op3-jarige leeftijd verhuisde ze naar Amsterdam. Haar vader was anatoom en botanicus en werkte bij Het hortus Botanicus van Amsterdanm. Toen Rachel 15 was stuurde haar vader haar op schilderles. Zij trouwde in 1693 met de portretschilder Jurriaen Pool (1666-1745). Ze kregen samen 10 kinderen. Rond 1700 maakte ze veel grote bloemstukken voor haar internationale clientèle. Ruysch bleef actief schilderen tot op 84-jarige leeftijd. Een bloemstilleven van Ruysch bestaat altijd uit een zorgvuldig gecombineerd boeket waarbij elke afzonderlijke bloem zichzelf is. De achtergrond is altijd donker. Dat komt de weergave van de bloemen zeker te goede. Ze komen mooi uit op de zwarte achtergrond.

Op welke materialen hebben we schilderijen van Stillevens met Bloemen in een vaas?

Bloemen in een vaas hebben we op veel materialen. U kunt bij ons kiezen uit prints op

  • geborsteld aluminium
  • prints op hout
  • canvas schilderijen
  • prints op gehard glas


Deze schilderijen hebben we op gehard glas


Deze schilderijen hebben we op geborsteld aluminium


Deze schilderijen hebben we op canvas doek


Deze schilderijen hebben we hout (eco plywood, mooi licht hout)Koop en betaal veilig online via uw bank met iDeal of Afterpay. Ook kunt u betalen met uw creditcard.
Wij leveren in Nederland, Belgie en in Duitsland. U kunt in Nederland betalen via iDEAL, Afterpay en uw Credit Card. In Belgie kunt u betalen via Bancontact en uw Credit Card.
Voor Duitsland geldt alleen betalen via SOFORT Banking of uw Credit Card.

Aanbiedingen: grote voorraad, lage prijs!