0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

De materialen van onze schilderijen

Giclées

Een giclée is een hoogwaardig canvas doek, geprint met een speciale printer die UV-bestendige inkt print, waardoor kleuren niet verbleken. Door de hoge inktbezetting van de printer en het speciale doek waarop wordt geprint, zijn de kleuren levensecht en briljant, alsof het een écht schilderij is. Deze giclée wordt handmatig opgeschilderd met witte delen en enkele kleuraccenten, waardoor het een unieke uitstraling krijgt. Ieder schilderij is daardoor origineel. Het doek is opgespannen op zogenaamde spieramen met spielatten. Dit zijn houten latten.

Klik hier voor alle Giclées
Geborsteld Aluminium

Geborsteld aluminium is een plaatmateriaal dat ook wel dibond wordt genoemd. Dit bestaat uit drie delen. Een harde binnenkern en een dunne voor- en achterzijde. De voorzijde heeft het effect van geborsteld aluminium waardoor de foto die er op staat op een mooie manier tot zijn recht komt. Het geborstelde effect zijn hele fijne horizontale streepjes (denk aan RVS keukenapparatuur) die zorgen voor mooie licht-accenten. U hangt de plaat op aan het u-profiel dat zich op de achterzijde bevindt.

Klik hier voor alle schilderijen / prints op aluminium
Artblock

Dit schilderij is een zogenaamd Artblock. Het is een hoogwaardige posterprint opgeplakt op een MDF blok. Dit blok is aan de zijkant 3 centimeter hoog. Hierdoor komt het schilderij een stukje naar voren als u het ophangt. Deze dieptewerking wordt versterkt doordat de buitenzijde van dit schilderij zwart is bewerkt. Door deze zwarte zijkanten komen ook de kleuren van het schilderij prachtig naar voren. Dit schilderij heeft aan de achterzijde een speciaal ophangsysteem, waardoor u het makkelijk en strak tegen de muur kunt ophangen.

Klik hier voor alle Artblocks
Paneelschilderijen

Panelschilderijen zijn schilderijen die op een dunnen plaat voor de muur zweven. Dit is mogelijk omdat er een profiel aan de achterzij is bevestigd. Het paneel zelf is 2 mm dik. De zijkant van het paneel is voorzien van een zwarte kleur. Paneelschilderijen kunnen op iedere plek in huis worden opgehangen. We hebben een grote collectie van deze schilderijen. U kunt deze selecteren door het woordt paneel in de zoekbalk rechts bovenin in te typen. Dan komen ze allemaal bij elkaar te staan. Makkelijk!

Klik hier voor alle Paneelschilderijen
Plexiglas

Uw plexiglas schilderij bestaat uit een plaat hoogwaardig plexiglas dat op de achterzijde is voorzien van de print. Deze print is voorzien van een zogenaamde 'blok''. Dit is een witte folie die ervoor zorgt dat  er geen licht door het plexiglas kan komen. Hierdoor wordt de foto briljant weergegeven. Uw print wordt met een hoogwaardige printer geprint: met de hoge dichtheid heeft u een prachtige foto in huis. Het fotoschilderij is voorzien van stevig ophangsysteem. Hierdoor komt het als het ware voor de muur te 'zweven'.
Glasschilderij

Een glas schilderij is een foto geprint op gehard glas en is aan de achterzijde voorzien van een blok waardoor het schilderij niet doorschijnt. Het ophang systeem word meegeleverd zodat u het schilderij gemakkelijk kunt ophangen.

Klik hier voor alle Glasschilderijen
Olieverf

Olieverf schilderijen zijn opgespannen op spieramen en worden zonder lijst geleverd. Over het algemeen is de zijkant ook beschilderd en afhankelijk van het schilderij is dit een 3,8 of 5 hoge spielat.

Klik hier voor alle Olieverfschilderijen