0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelmand

Product was successfully added to your shopping cart.

Zakelijk bestellen: speciaal voor bedrijven

Schilderijen van alleschilderijen.nl kunnen tegen speciale tarieven worden aangeschaft voor projecten en bedrijven. Omdat er zoveel soorten zijn, is er voor iedere wand wel een goed formaat te vinden. Wij kunnen u adviseren met het maken van een keuze. U kunt ons een foto van uw interieur / bedrijf toesturen. Op basis van die foto kunnen wij een advies uitbrengen. Stuur de foto met een omschrijving en uw wensen naar:

Email : sales@maisondefrance.net
U kunt ons ook bellen: 020-611 0612

Schilderijen voor de horeca

schilderijen voor restaurants, hotels en cafés: u vindt ze bij ons. Het kan best lastig zijn om een goede schilderijen voor bijvoorbeeld hotelkamers te vinden. In hotels wilt u schilderijen die zo zijn bevestigd, dat ze niet van de muur kunnen komen. Daarnaast heeft u een bepaalde stijl in gedachte die past bij de inrichting van uw kamers en van het gehele hotel. Dan is het handig dat we met u mee kunnen denken. Over materiaal, stijl maar ook over concepten: een schilderijenconcept doorvoeren in het gehele hotel zorgt voor eenheid en rust. Heeft u een restaurant of (eet)café? Ook dan bieden we uitkomst. Naast thema's kunt u bij ons ook terecht voor extra toegepaste schilderijen. Originele schilderijen van Theo Broeren bijvoorbeeld, of juist reproducties. Die gaan over eten en drinken. En schilderijen met eten en drinken passen natuurlijk uitstekend in een restaurant of (eet)café! We helpen u graag. Belt u met 020-611 0612 voor het beste advies.

Schilderijen voor zorginstellingen

schilderijen voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen; we bieden u alle mogelijkheden. Van mooie plexiglas afbeeldingen in ieder formaat en geborsteld aluminium kunstfoto's tot budgetoplossingen voor grote gangen en zalen. We helpen u graag. 020-611 0612